Η  ΥΙΟΙ Ν. ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ  Ο.Ε. εταιρία παραδοσιακών εδεσμάτων  με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 1974.

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στο Μοσχάτο σε ιδιόκτητο κτίριο με σύγχρονες αποθήκες και εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας τροφίμων. Βασική προτεραιότητα της εταιρίας είναι να παράγει προϊόντα αρίστης ποιότητας, εφαρμόζοντας το Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων  το οποίο είναι σύμφωνο με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000  2005. Η πολυετής πείρα,η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση,οι παραδοσιακές συνταγές, το μεράκι και οι άριστες πρώτες ύλες εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων μας.

Λίγα λόγια

για τα προϊοντα μας

Σαλάτες

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το μεράκι και τα άριστα υλικά μας δίνει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές νόστιμες σαλάτες.

Ντολμαδάκια

Γιαλαντζί, μια καθαρά πολίτικη γεύση βασισμένη σε αυθεντική δική μας συνταγή, με επιλεγμένες πρώτες ύλες που η γεύση τους αγγίζει το τέλειο. Με πλούσια γεύση κρεμμυδιού και λεμονιού.

Σάλτσα ροδιού

Μια κρεμώδης σως εξαιρετικής ποιότητας βασισμένη ολοκληρωτικά στον φυσικό χυμό ροδιού, που διακοσμεί τα πιάτα με ξεχωριστό τρόπο ενώ προσδίδει πλούσια γεύση και αρώματα σε σαλάτες και λαχανικά. Εξ αλλού οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού Read more…

Αυθεντικός ταραμάς

Παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο παστώματος και περιέχει μόνο γινομένα, γεμάτα άρωμα και γεύση 100% αβγά βακαλάου και αλάτι.  Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

Σκευάσματα

Από αβγά βακαλάου, χωρίς προσθήκη αρωμάτων, με  μη τροποποιημένα άλευρα, με χρωστικά και συντηρητικά βάση του κανονισμού τροφίμων της ΕΟΚ. Σε κάθε είδος σκευάσματος αναγράφεται η ποσόστωση αυγών βακαλάου.

Αλίπαστα

Προϊόντα φτιαγμένα με παραδοσιακό Κων/πολίτικο τρόπο και μεράκι χωρίς χρήση συντηρητικών. Με δεδομένο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε ψάρια αλιευμένα  από τις καλύτερες θάλασσες για κάθε είδος.  Το μεράκι σε συνδυασμό με διάφορες Read more…

Τουρσιά

Εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα Ελληνικής γης, διατηρημένα σε άλμη με αυθεντικές γεύσεις, βασισμένες στις παλιές συνταγές . Η εταιρία μας εισάγει με την επίβλεψη μας τα καλυτέρα προϊόντα από όλες τις περιοχές της Τουρκίας ελέγχοντας την Read more…

Πιπερόσαλτσες

Φτιαγμένες με τον παραδοσιακό τρόπο εισάγονται από περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.  Η πολτοποιημένη κόκκινη πιπεριά τ. Φλωρίνης συνοδεύει και μαρινάρει με τον καλύτερο τρόπο, κοτόπουλα και κρέατα.  Ιδανική για σαγανάκι(γαρίδες μύδια κ.λ.π.),για κοκκινιστά(συνδυάζεται τέλεια με Read more…

Επικοινωνία

που θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας

Πύργου 3, Μοσχάτο 18346

Επικοινωνία

E-mail: info@agianoglou.gr

Τηλέφωνα: 210 4820764,
210 4826962, 210 4837061

Fax: 210 4837064

Στείλτε μας μήνυμα